Dokken & Moen Murmesterforretning AS har blitt en del av Håndverksgruppen

Sertifiserte gasspeismontører
7. February 2020

Dokken & Moen Murmesterforretning AS har blitt en del av Håndverksgruppen

Rett før jul i fjor ble vårt selskap en del av Håndverksgruppen (HG) som fra 01.01.21 er et konsern med totalt 43 bedrifter. HG er Norges største konsern innen maling, mur og flis.
Vi har med dette fått en ny hovedeier, men vi eierne i Dokken & Moen Murmesterforretning AS har reinvestert en betydelig del av salgssummen og er nå aksjonærer i Håndverksgruppen.

Det er viktig for oss å presisere at dette ikke vil påvirke oss lokalt annet en av vi er blitt en del av et større konsern.

Bedriften er som tidligere med de samme ansatte, samme daglig leder, våre prosjektledere har de samme funksjoner som tidligere og alle våre dyktige håndverkere skal utføre det gode håndverket på våre byggeplasser.

Vi har gått inn i HG fordi vi mener det vil skape en større trygghet for fremtiden for våre ansatte, men ikke minst for våre kunder. Vi er nå knyttet til et større nettverk med en stor og bred fagkompetanse. HG består av mest malerbedrifter men har som mål at ca 15% av bedriftene skal være murbedrifter. Alle HG sine bedrifter er gode og sunne bedrifter som har levert gode resultater over tid.

Du kan lese mer her: Håndverksgruppen med nye selskaper i Molde, Harstad og Lillehammer

Andre solide lokale bedrifter som er den del av HG er:
– Skancke AS, Hamar
– Rangvalg Moe AS, Lillehammer
– Malermestrene Indre Østland AS, Lillehammer og Gjøvik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *