Dokken og Moen AS støtter et grønt prosjekt!

Sertifiserte gasspeismontører
7. February 2020

Dokken og Moen AS støtter et grønt prosjekt!

Klima- og miljøpolitikk får stadig mer fotfeste i det norske mediebildet. Det synes vi er på sin plass og ønsker som bedrift å støtte opp om unge mennesker som tar grønne valg i hverdagen. Vi skal nå møte to unge jenter som nettopp har gjort dette.

Hanna Døsrønningen og Synne Dokken er begge avgangselever ved Lillehammer videregående skole avd sør – og er dertil i starten på sin russefeiring. Det er mange ulike varianter av russefeiringen. Noen er på buss, noen har biler og andre tar beina fatt. Men disse to unge jentenes påfunn faller ikke innunder noen av disse kategoriene. De har nemlig gått til anskaffelse av en tandemsykkel. Jentene begrunner valget på følgende måte:

-Det startet fra vår side som en gøyal ide som etter hvert ble til en realitet etter at vi fant en passende sykkel på finn.no. Vi er begge opptatt av miljøet, og samtidig som det er en morsom greie, er det bra for omgivelsene å sykle – noe vi synes er viktig, avslutter jentene.

Denne ideen og tanken bak synes daglig leder, Børre Dokken, var såpass bra og miljøbevisst at vi har valgt å støtte prosjektet.

Vi håper alle avgangselevene i distriktet får en uforglemmelig og minnerik russetid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *